Indretning med sjæl

Salg af møbler med fokus på bæredygtighed & pladsoptimering

Fra idé til udførelse

Vores styrker

Mere end 25 års erfaring
Basta Office er mere end bare indretning og møbler, vi tilbyder individuelle løsninger hvor der er fokus på ergonomi, bæredygtighed og pladsoptimering. Vi tilbyder totalløsninger og vi er med dig fra start til slut.

Produkt og materiale kendskab. Forståelse og indlevelse.

En god planløsning er kernen på en funktionel, produktiv og velfungerende arbejdsplads. Optimal udnyttelse af m2 sparer husleje og energi.

Glade medarbejdere er mere produktive.

Vi har overblikket så produkt, design og pris hænger sammen.

Basta er sparringspartner for kunden der ønsker at have en specialist med i processen. Alle løsninger gennemarbejdes af designer og indretningsarkitekt mDD.

Leveringen er præcis efter kundens ønsker og ingen opgave er for lille eller for stor. Vi leverer i det tempo kunden ønsker og på alle tider i døgnet. Fleksibilitet og samme faste montører.

Hos Basta Office er vores mission at indretningen i en hvilken som helst opgave, skal afspejle virksomhedens dna og være individuel.

Showcase

Dyk ned i vores billeder fra tidligere opgaver
Vi har konstant fokus på ergonomi, derfor bruger vi altid elektriske hæve/sænke borde i vores projekter, de giver mulighed for varierende arbejdsstillinger, som er nødvendigt for en sund og glad krop.

Skal vi arbejde sammen?

Susanne Melby
Indretningsarkitekt mDD
michael hamilton
Michael Hamilton
Administration & logistik

Samarbejdspartnere

Referencer

H+H / Socialpædagogerne / Hempel Foden / JLI Vision / Kjær Knudsen / Business Danmark / Nordisk Film / Dagbladet Børsen / Gorrissen Federspiel / Aller Media / Kvindes Juvel / Allé Optik / LE34 / 3F / Øregaard / SOSU / MaxBank / Unidrain / Mary Fonden / G4S / Røde Kors / Egmont /
Basta Office
Nørrevangsvej 17
4581 Rørvig
CVR: 10643198