Gorrissen Federspiel:

Vores samarbejde med Gorrissen Federspiel strækker sig over de sidste 10 år hvor vi har fungeret som indretningsarkitekt og leverandør af inventar til kontorerne, mødelokaler, printerrum, arkivområder og kantinen. Opgaverne har omfattet design og ergonomi af arbejdspladser, opdatering af eksisterende inventar samt forslag til specielle løsninger. Alt med udgangspunkt i kundens behov. Efter installationen har vi serviceret kunden.

Basta Office er blevet valgt som samarbejdspartner i forbindelse med Gorrissen Federspiels flytning til Axel Towers. Bygherren er ATP Ejendomme og entreprenøren er Zûblin. Byggeriet er højkvalitets byggeri, hvor kun de bedste materialer benyttes.

Gorrissen Federspiel er Danmarks tredie største advokatfirma. De stiller store krav til ergonomi, design og funktion, da advokat jobbet ikke ligefrem er et 37 timer job. Samtidig skal designet udstråle kontinuitet, sikkerhed og stabilitet. Der er ikke tid til stop i arbejdet, så derfor skal teknikken være stabil og solid.